Taxijehut

Olemme aiemmin hoitaneet taloushallinnon vanhalla perinteisellä tavalla. Kuitteja ja laskuja toimitettiin tilitoimistoon milloin milläkin tavalla. Omaa aikaa paloi kohtuuttomasti mm. laskujen maksuun verkkopankin kautta.

Toiminnan kasvaessa oli aika miettiä prosessia, jolla talousasiat hoidetaan. Saimme Relionilta apua automatisointiin ja nykyään kaikki laskut tulevat verkkolaskuina ja niiden hyväksyntä sekä maksatus onnistuu mobiilisti. Lisäksi autojen taksamittareista päivän ajot siirtyvät suoraan kirjanpitoon.

Tämä kaikki on vapauttanut omaa aikaa merkittävästi. Yksi tavoitteemme oli saada automatisoinnilla taloushallinon kuluja alas ja tämä tavoite on toteutunut. Jos itsellä on ollut jotain kysyttävää tai epäselvää, on kirjanpitäjämme vastannut niihin nopealla aikataululla.

 

Petri Huuskonen, Taxijehut Oy

Taxijehut Oy on imatralainen taksipalveluyritys.