Meistä

Relion on tilitoimisto, joka antaa aikaa yrittäjälle

Juuremme ovat itä-Suomessa Imatralla, mutta nykyään palveluitamme saa myös pääkaupunkiseudulla. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä yli 20 talouden moniosaajaa ja kasvamme kovaa.

Haluamme olla muuttamassa tilitoimistoalaa asiakkaiden parhaaksi. Uskomme, että taloushallinnon palveluja voi tuottaa aina paremmin ja tehokkaammin. Tapoja ja keinoja on valtavasti, ja jokainen yritys on yksilöllinen. Ymmärrämme yrittäjien ja kasvuyhtiöiden tarpeet ja haluamme palvella niitä monipuolisesti.

Sähköinen taloushallinto on nykyaikainen ratkaisu

Nykyaikaisilla sähköisillä taloushallinnon järjestelmillä on helppo ulkoistaa koko taloushallinto kerralla. Säästät aikaa ja rahaa, kun annat ammattilaisen hoitaa peruskirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi myös palkanlaskennan, työnantajamaksut ja lakisääteiset ilmoitukset.

Meillä et ole vain yksi mahdollisimman tehokkaasti hoidettava asiakas, vaan suhtaudumme sinuun ja liiketoimintaasi aidolla mielenkiinnolla. Olemme kiinnostuneita sinusta ja yrityksesi tavoitteista. Näiden tavoitteiden saavuttamista haluamme tukea järkevällä taloushallinnolla. Säästämme aikaasi taloushallinnon rutiineilta, jotta voisit keskittyä olennaisimpaan eli työhön.

Relion tarjoaa sinulle sähköisen taloushallinnon lisäksi asiantuntijatiimin, joka auttaa ja tukee sinua jokaisessa yrityksesi toiminnan kannalta tärkeässä päätöksessä – isossa ja pienessä.

Olemme olemassa, jotta voimme auttaa sinua

Nykypäivänä tilitoimiston rooli taloushallinnon rutiinien lisäksi on auttaa yritystäsi kasvamaan.

Kun taloushallinnon rutiinit on saatu automatisoitua, asiantuntijamme voivat olla yrityksesi apuna aidosti tärkeissä asioissa. Osaava asiantuntija tai asiantuntijoiden tiimi auttaa esimerkiksi kasvun suunnittelussa ja antaa arvokkaita neuvoja omistukseen liittyvissä kysymyksissä tai rahoituksen järjestämisessä.

Kun me teemme työmme tehokkaasti, asiakkaamme voivat tehdä tehokkaammin omansa.