Rekry

Haemme kokenutta palkkahallinnon asiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme

Relionin kasvaessa voimakkaasti haemme nyt palkkahallinnon tiimiin kokenutta palkkahallinnon asiantuntijaa vastaamaan palkanlaskennasta nimetyille asiakkaille. Toimipisteessämme työskentelee jo kymmenen taloushallinnon ammattilaista.

Mitä odotamme sinulta?

Olet henkilönä sellainen, joka tuntee omakseen sähköisen palkkahallinnon ja haluat olla mukana uudistamassa koko taloushallinnon toimialaa. Olet halukas kehittämään henkilökohtaisia taitojasi ja olemaan tiimipelaaja meidän kasvavassa organisaatiossa. Uskot että asioita voidaan tehdä paljon paremmin ja vastuullisemmin. Osaat ajatella asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja tarpeista. Me haluamme rakentaa yrityksestämme ja sen osaajista yrittäjän luotetun taustatiimin, emme pelkkää tilitoimistoa.

Sinulla on jo kokemusta kokonaisvaltaisesta palkkahallinnon hoitamisesta tilitoimistossa. Tehtävääsi kuuluu asiakasyritystesi palkanlaskenta prosessien itsenäinen hoito Netvisor -järjestelmällä. Hallitset peruspalkanlaskennan lisäksi myös mm. lomapalkkavelkalaskelman ylläpidon, ay -jäsenmaksut, ulosottojen ja luontaisetujen käsittelyn unohtamatta lakien ja TES-sopimusten tulkintaa ja soveltamista.

Tunnet järjestelmät ja osaat niiden hyödyntämisen, et pelkää teknologiaa. Nautit asiakastyöskentelystä ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Nyt haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi ja lähteä rakentamaan parasta palvelua alalle. Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä.

Miksi hakea meille töihin?

Tarjoamme sinulle työympäristön, missä saat vapautta ja vastuuta sekä mukavat työkaverit. Pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi.

Tarjoamme mahdollisuuden joustaviin työaikoihin, etätyömahdollisuuden sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi haluamme tukea työntekijöiden hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuurisetelein. Toimistollamme on myös aina tarjolla tuoreita hedelmiä ja virvokkeita jääkaapissa.

Toimistomme sijaitsee Pohjois-Helsingissä Malmilla, joka mahdollistaa erinomaiset liikenneyhteydet niin julkisilla kuin yksityisillä kulkuneuvoilla.

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö?

Mikäli innostuit, kirjoita meille itsestäsi ja osaamisestasi lyhyt kuvaus ja liitä mukaan cv:si. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.5.2021 mennessä osoitteeseen rekry@relion.fi. Lisää aihekenttään tieto, että haet palkkahallinnon asiantuntijan tehtävää Helsinkiin. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Rissanen pasi.rissanen@relion.fi, puh. 050 389 8713.

 

Taloushallinnon asiantuntijoiden lisäksi haemme jatkuvasti ammattitaitoisia controllereita, talouspäälliköitä ja kirjanpitäjiä monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin asiakasyrityksiimme. Mikäli sinua kiinnostaa toimia ulkoistettuna controllerina, talouspäällikkönä tai kirjanpitäjänä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@relion.fi ja olemme heti yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa.