Haluaisitko tulla osaksi Relionin mahtavaa porukkaa?

Haemme tiimiimme jatkuvasti uusia tilitoimistoalan ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia, jotka haluavat olla mukana uudistamassa toimialaa. Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen ja luotettu kumppani, emme pelkkä tilitoimisto. Kiinnostumme asiakkaistamme aidosti, panostamme hyvään palveluun ja haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme.

Töissä Relionilla

Meillä on monipuolisia taloushallinnon ja johdon tukipalvelujen asiantuntijatehtäviä. Pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään ammattitaitoasi. Huolehdimme perehdytyksestä ja kouluttautumismahdollisuuksista hyvin. Olemme maakunnan edelläkävijä sähköisissä työvälineissä ja teknologian hyödyntämisessä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja henkilöstön arvostamat edut, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit.

Meillä saat vapautta ja vastuuta. Arjessa tämä näkyy siten, että jokainen ammattilainen kantaa vastuuta asiakkaistamme ja palvelujemme laadusta. Vapaus taas näkyy mahdollisuutena etätyöskentelyyn sekä joustavuutena työajoissa.

Miksi hakea meille töihin?

Olemme kiinnostuneita sinusta. Haemme jatkuvasti asiantuntevia ammattilaisia mukavaan joukkoomme. Hae avoinna olevaa paikkaa tai laita meille avoin hakemus: rekry@relion.fi.