Rekry

Haluaisitko tulla osaksi Relionin mahtavaa porukkaa?

Haemme jatkuvasti uusia talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoita tai sellaisiksi haluavia, jotka tuntevat omakseen sähköisen kirjanpidon ja haluavat olla mukana uudistamassa koko taloushallinnon toimialaa. Olet oikea henkilö, jos olet halukas kehittämään henkilökohtaisia taitojasi ja olemaan tiimipelaaja meidän kasvavassa organisaatiossa.

Tärkeää on, että osaat ajatella asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja tarpeista. Haluamme rakentaa yrityksestämme ja sen osaajista yrittäjän luotetun taustatiimin, emme pelkkää tilitoimistoa.

Katso avoimet työpaikat

Haemme Controllereita taloushallinnon asiantuntija- ja johtotehtäviin Lue lisää

Kiinnostaako sinua ura Relionilla? Mikäli sopivaa tehtävää ei ole juuri nyt avoimena, niin voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@relion.fi. Haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon osaajia ja olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta.

Miksi hakea meille töihin?

Tarjoamme sinulle työympäristön, missä saat vapautta ja vastuuta, mukavat työkaverit ja kannustavan ilmapiirin. Pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi.

Tarjoamme mahdollisuuden joustaviin työaikoihin, etätyömahdollisuuden sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi haluamme tukea työntekijöiden hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuurisetelein.

Tutustu uratarinoihin

Saana Härmä

taloushallinnon koordinaattori

Saana vaihtoi työn muotialan logistiikan parissa tilitoimistotyöhön. Mukana seurasi ymmärrys pk-yritysten operatiivisesta toiminnasta.

Lue lisää
Minna Roiha

taloushallinnon asiantuntija

Minna teki yli vuosikymmenen myyntityötä ennen kuin opiskeli kirjanpitäjäksi. Myyntitausta auttaa häntä ymmärtämään asiakkaiden liiketoiminnan haasteita.

Lue lisää

Työntekijöidemme kertomaa

Minna

taloushallinnon asiantuntija, KLT

"Haluan kehittyä työssäni koko ajan. Siksi on hienoa, että meillä Relionilla kannustetaan kouluttautumaan. Viime syksynä suoritin taloushallintoalan KLT asiantuntijatutkinnon, ja tänä syksynä aloitan puolentoista vuoden mittaisen business advisor -koulutuksen, jossa uskon pääseväni syventämään ymmärrystäni asiakkaiden liiketoiminnasta."

Saana

taloushallinnon kordinaattori

"Koulutusohjelman myötä pääsin töihin Relionille. Oppimiskäyräni on ollut todella huima, mutta vielä on paljon opittavaa! Tämä on ala, jossa ollaan koko ajan uuden äärellä. Kun koulutuksen päätteeksi keskustelimme jatkosta, halusin ehdottomasti jatkaa Relionilla. Sain myös valita, haluaisinko työskennellä asiakkaiden taloushallinnon parissa kokonaisvaltaisemmin vai perehtyä syvemmin esimerkiksi palkanlaskentaan."