Miksi valita Netvisor ja Netvisoria käyttävä tilitoimisto?

Netvisor on kotimainen taloushallinnon järjestelmä, joka sopii erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon tarpeisiin laskutuksesta palkanlaskentaan ja matkalaskuista raportointiin.

Netvisoria voi käyttää suoraan koneen selaimella, jolloin käytössä on aina ohjelmiston uusin versio, eikä vaivalloisia päivityksiä tarvita. Netvisorin mobiiliapplikaation kautta yrityksen asiat hoituvat kätevästi myös liikkeellä ollessa.

Netvisor on toimiva luotettu palvelu, jolla on jo yli 20 000 asiakasta. Pilvipalvelun kaikki data säilytetään palvelimilla Suomessa, joten myös tietoturva on korkealla tasolla.

Netvisor vapauttaa yrittäjän aikaa olennaiseen

Taloushallinnon automaatiolla voi säästää tuntuvasti aikaa. Laskujen lähettämisen ja muiden rutiinitehtävien automatisointi vapauttaa yrittäjän aikaa olennaiseen.

Netvisor muokkautuu yrityksen tarpeisiin ja mahdollistaa sekä kevyemmän että kokonaisvaltaisemman taloushallinnon automatisoinnin. Monipuoliset integrointimahdollisuudet esimerkiksi verkkokauppaan tai varastointiohjelmaan tekevät siitä  kokonaisvaltaisen toiminnanohjausjärjestelmän, jossa kaikki oleellinen tieto on helposti saatavilla yhdestä paikasta.

Netvisorilla seuraat yrityksesi taloutta reaaliaikaisesti

Ajankohtainen tieto on oikeiden päätösten perusta. Netvisorissa kaikki yritykselle tärkeät luvut ovat aina saatavilla reaaliaikaisesti. Etusivun näkymän saa muokattua mieleisekseen niin, että tärkeimmät tiedot ovat nähtävissä yhdellä vilkaisulla vaikkapa tien päällä. Järjestelmästä saa myös ajettua näppärästi ulos erilaisia raportteja.

Netvisorissa tietoa on myös helppo jakaa reaaliajassa eri osapuolten välillä. Työntekijät voivat esimerkiksi syöttää kuitit ja hyväksyä ostolaskut suoraan järjestelmään, josta ne siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Tilitoimiston kanssa jaettu näkymä varmistaa, että sekä yrityksellä että kirjanpitäjällä on aina käsillä tuorein mahdollinen tieto päätösten tueksi. Automaation myötä myös kirjanpitäjän aikaa vapautuu rutiinitehtävistä yrityksen liiketoiminnan tukemiseen ja päätöksissä neuvomiseen. Myös tilintarkastus voidaan hoitaa suoraan Netvisorissa antamalla tilintarkastajalle pääsy järjestelmään.

Katso videolta Netvisor-ohjelmiston yleisesittely sisältäen mobiilitoiminnot.

Valitse tilitoimistoksi Netvisor Premium Partner

On tärkeää, että tilitoimistosi osaa hyödyntää valitsemaasi taloushallinnon järjestelmää mahdollisimman tehokkaasti ja tarjota neuvoa ongelmatilanteissa tai kun kasvun myötä tarvitaan uudenlaisia ominaisuuksia.

Relion on Netvisorin Premium Partner. Se tarkoittaa, että yrityksesi saa käyttöönsä koulutetut ja sertifioidut Netvisor-osaajat, jotka tuntevat järjestelmän perinpohjaisesti.

Lue myös: Näin otat Netvisorin käyttöön – 5 vinkkiä tilitoimiston asiakkaalle